Κόσμος

Τραγωδία! Πέθανε για ένα τσιγάρο – Έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο και σφήνωσε στα κάγκελα

Από ασφυξία πέθανε μια γυναίκα που έβγαλε το κεφάλι της από παράθυρο για να καπνίσει και σφήνωσε στα κάγκελα.

Η Kimmy Varma βρήκε τραγικό θάνατο όταν έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να κάνει τσιγάρο και σφήνωσε στα κάγκελα. Γκουρού είχε προειδοποιήσει πως η μητέρα δύο παιδιών να μείνει μακριά από κιγκλιδώματα λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι έβγαλε το κεφάλι της από τα κάγκελα στο σπίτι της στο Cheltenham για να κάνει τσιγάρο. Κάτι που συνήθιζε να κάνει. Σφήνωσε όμως στα κάγκελα και πέθανε από ασφυξία. Τραβούσε μάλιστα τόσο δυνατά τις κουρτίνες σε μια προσπάθεια να καταφέρει να απεγκλωβιστεί που βγήκαν βίδες από το κουρτινόξυλο.

HOUSE HOUSE

Το μοιραίο τσιγάρο

Πιστεύεται ότι πέθανε περίπου δύο ώρες πριν σημάνει τον συναγερμό τζόγκερ που περνούσε από το σημείο. Η Kimmy Varma, όπως είπε ο ιατροδικαστής, πέθανε από ασφυξία, ενώ νωρίτερα είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει παυσίπονα. Εκτιμάται ότι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει μπορεί να επηρέασε την ικανότητά της να αλλάξει θέση για να ελευθερώσει τους αεραγωγούς της.

Η κόρη της Pia αποκάλυψε πως ένα μήνα πριν τον θάνατό της η θεία της στην Ινδία είχε επισκεφθεί γκουρού. Την είχε προειδοποιήσει για τη μητέρα της, λέγοντας πως πρέπει να μείνει μακριά από διακοσμητικά κιγκλιδώματα γιατί θα πάθαινε κακό. “Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό”.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της Anil δήλωσε ότι ήθελε το διαμέρισμα να μη μυρίζει και για αυτό πιθανότατα έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να καπνίσει. “Έπινε και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το αλκοόλ πολύ καλά. Ήταν κάτι πραγματικά ασυνήθιστο να συμβεί. Μια πραγματική τραγωδία για την οικογένεια”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς