Δευτέρα, 19 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ: Συγκινητικά μηνύματα στον Μάνταλο από αντιπάλους και συμπαίκτες

ΑΕΚ: Συγκινητικά μηνύματα στον Μάνταλο από αντιπάλους και συμπαίκτες

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου συγκλόνισε τους συμπαίκτες του και όχι μόνο. Αρχικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπραξε όπως έκανε και με κάθε άλλο παίκτη της ΑΕΚ που προσφέρει στην ομάδα και έχει τραυματιστεί.

Στην Ενωση περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής του του αρχηγού και παίκτες της ΑΕΚ του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Ούγκο Αλμέιδα έγραψε: «Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα παικταρά» και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δήλωσε πως ελπίζει ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι για μεγάλη ζημιά στον αρχηγό της Ένωσης.

Ο Σέρχιο Αραούχο ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Πέτρο Μάνταλο και έγραψε: «Θα παλέψουμε για σένα μέχρι το τέλος αρχηγέ».

Μήνυμα έστειλε και ο Γιώργος Σαββίδης:  «Σου εύχομαι επιτυχή και ταχεία ανάρρωση παιχταρά. Παίζουμε καλύτερα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».

Επίσης, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχές της, στον Πέτρο Μάνταλο, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, προκειμένου να μην χάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του».

Και ο Ντέμης Νικολαϊδης ασχολήθηκε με τον αργηγό της ΑΕΚ. Αλλαξε την εικόνα εξωφύλλου του στο facebook και έβαλε  μια φωτογραφία του Πέτρου Μάνταλου, ενώ έγραψε: «Δύναμη, υπομονή και τύχη εύχομαι στον Πέτρο Μάνταλο.
Γ. Σαββίδης: “Σου εύχομαι επιτυχή και γρήγορη ανάρρωση παικταρά”. Παίζουμε καλύτερα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους». Αυτές τις δηλώσεις σας έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις