Τετάρτη, 3 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Εξώδικο Αυγενάκη στο Documento: “Πρόκειται για σκευωρία”

Λευτέρης Αυγενάκης

Με εξώδικο στην εφημερίδα Documento “απάντησε” ο Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως τα όσα του αποδίδονται είναι συκοφαντικά.

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο και –φυσικά- αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το πρωτοσέλιδο

Με τίτλο «ΝΔ – Gate με πρωταγωνιστή τον γραμματέα», το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει καταγραφεί από τον κοριό σε νόμιμες συνακροάσεις, να μιλά με καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού.

«Οι συνακροάσεις που καίνε τον Λευτέρη Αυγενάκη. Εγκληματική διαπλοκή και ρουσφέτια σε ποινικούς», έγραφε στη εφημερίδα στον υπότιτλο.

Η (νέα) αντίδραση

«Σιαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια», αναφέρει σε tweet του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεύει το μήνυμα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή αναφέρει: «Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξώδικου προς του Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας Documento και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας. Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα – Καμμένου – Βαξεβάνη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις