Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μαδούρο: Τσίμπησε σνακ στο διάγγελμα – Πείνα για τον λαό στη Βενεζουέλα [vid]

Μαδούρο

Τη στιγμή που η Βενεζουέλα πλήττεται από φτώχεια και πείνα, ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο δεν δίστασε να φάει σνακ την ώρα του διαγγέλματος στον λαό.

Η κάμερα έκανε τσακωτό τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο την ώρα που τσίμπησε ένα σνακ την ώρα του διαγγέλματος.

Ο Νικολάς Μαδούρο βρίσκεται εδώ και μήνες αντιμέτωπος με διαδηλώσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης και έλλειψης αγαθών στη χώρα. Ανέλαβε την εξουσία το 2013 μετά τον θάνατο του Ούγκο Τσάβες.

Μπουκιά Μαδούρο, πείνα στη Βενεζουέλα

Στο τελευταίο του διάγγελμα, που μεταδίδεται υποχρεωτικά από όλα τα μέσα ενημέρωσης, δεν δίστασε να τσιμπήσει ένα σνακ ενώ απευθυνόταν στους πολίτες. Μιλώντας από το Palacio de Miraflores στο Καράκας, ο Νικολάς Μαδούρο φαίνεται να βγάζει από συρτάρι στο γραφείο του μια empanada (γεμιστή πίτα). Φαίνεται μάλιστα να τρώει μια μπουκιά από το αλμυρό σνακ και να συνεχίζει ατάραχος την ομιλία του.

Η πλούσια σε πετρέλαιο Βενεζουέλα βιώνει σημαντική οικονομική και κοινωνική κρίση. Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από την έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων. Πιστεύεται ότι στη Βενεζουέλα είναι ο υψηλότερος πληθωρισμός στον κόσμο.

Η αντιπολίτευση επισημαίνει πως η κρίση είναι αποτέλεσμα ενός αποτυχημένου σοσιαλιστικού μοντέλου και αχαλίνωτης διαφθοράς. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορεί για την κατάσταση έναν “οικονομικό πόλεμο” από την αντιπολίτευση με την υποστήριξη της Ουάσινγκτον.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις