Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Nomads: Η Ειρήνη Ζάχου αποχωρεί, η Βασιλική Μιλλούση δακρύζει και οι κόντρες συνεχίζονται

Nomads

Οι δυνάμεις των παικτών εξαντλούνται και οι κόντρες στα δύο στρατόπεδα των Διασήμων καλά κρατούν. Όλες οι εξελίξεις του Nomads.

Σε πολλές απρόσμενες αποχωρήσεις έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό, το ριάλιτι επιβίωσης Nomads. Από ό,τι φαίνεται το παιχνίδι δεν αστειεύεται και κάποιοι παίκτες δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν. Η Ειρήνη Ζάχου αποχωρεί, οι Διάσημοι είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα και το αποψινό αγώνισμα θα έχει έναν νικητή… 

Τι έγινε χθες στο Nomads

Στα τελευταία επεισόδια Nomads, ένα έχει γίνει κατανοητό. Η ομάδα της Φωτιάς έχει χωριστεί σε δύο μέρη. Το ένα είναι η Μαντώ Γαστεράτου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Αποστολία Ζώη, η Χριστίνα Κόλετσα και το πρόσφατο νέο μέλος Κωνσταντίνος Οροκλός. Και το άλλο μέρος αποτελείται από τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη.

https://www.instagram.com/p/BbNOd7ZlR8G/?taken-by=nomadsant1

«Προσωπικά εγώ δεν βρίσκω παράξενο ή περίεργο το ότι ο Γιώργος με τον Νίκο κάθονται πιο ‘κει. Θέλουν να τα λένε μεταξύ τους, κάνουν τη δική τους πλάκα, το δικό τους χιούμορ. Δεν είναι ότι τους αποφεύγουμε εμείς, απλά εκείνοι έχουν επιλέξει να κάνουν παρέα περισσότερο μεταξύ τους», είπε η Μαντώ Γαστεράτου στην κάμερα του Nomads.

«Δεν μπορώ ούτε να το παίζω με κάποιον κολλητός ούτε να γίνω πραγματικά φίλος. Έχω πει πολλές φορές ότι για μένα η λέξη φιλία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Νιώθω ότι είμαι πολύ καλά με τον Νίκο και είμαστε φίλοι, συζητάμε όλη μέρα, καθόμαστε όλη μέρα, περνάμε ωραία. Τώρα δεν ξέρω αν το κλίμα είναι θερμό, ψυχρό. Είμαστε εκεί, είναι εύκολο όποιος θέλει να έρθει να μας μιλήσει. Δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν», είπε από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=vrWnRpMDaVI

Οι εντάσεις των Διασήμων και η υπερπροσπάθεια των Ωκεανών

Η ένταση των δύο “ομάδων” ήταν ξεκάθαρη και στην μέρα χαλάρωσής τους στο παιχνίδι της παραλίας με τους ντόπιους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρπάχτηκε με τον Νίκο Αναδιώτη. «Ο Δημήτρης με διέκοψε με ένα έντονο ύφος, δεν τον παρεξηγώ, πιτσιρικάς είναι, έτσι τον αντιμετωπίζω. Δεν τον παρεξηγώ γιατί έχει ξανασυμβεί με όλους τους άντρες. Δεν μου αρέσει αυτό και γι’ αυτό δεν το συνέχισα», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα των Ωκεανών αγωνιζόταν για την ατομική ασυλία. Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα ανάμεσα στον Λευτέρη Παρασκευά και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τελικά ο πρώτος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Ο κομμωτής του Nomads, σώθηκε και θα παραμείνει στο παιχνίδι για αυτήν την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/BbNRW40l6Cf/?taken-by=nomadsant1

Οι Βασιλική Μιλλούση, Όλγα Πηλιάκη, Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Μιχάλης Ζαμπίδης τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτός που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το σίγουρο είναι ότι οι Ωκεανοί ταλαιπωρούνται στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης της παραλίας και σίγουρα η απώλεια ενός ακόμη παίκτη θα κάνει την κατάστασή τους χειρότερη. Από την άλλη, οι Διάσημοι χαίρονται τη βίλα, τρέφονται σωστά και η αριθμητική υπεροχή τους θα τους ευνοήσει.

Η Ειρήνη Ζάχου αποχωρεί

https://www.instagram.com/p/BbOwf4sFbV2/?taken-by=nomadsant1

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα γίνει η αποκάλυψη μιας απρόσμενης αποχώρησης. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Νίκος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και ύστερα αποχώρησε οικειοθελώς και ο Παναγιώτης Βασιλάκος. 

Τώρα, άλλη μία αποχώρηση αλλάζει τα δεδομένα. Η Ειρήνη Ζάχου που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία αγωνίσματα λόγω τραυματισμού, αποχωρεί. Ο τραυματισμός της Ειρήνης είναι αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα, μετά από τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Μανίλα η παίκτρια να πρέπει επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει επέμβαση.

Nomads

Η ομάδα των Διασήμων έχει δύο… ομάδες!

Έτσι, οι Ωκεανοί χρειάζονται τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα ώστε να ανέβει η ψυχολογία τους. Η Βασιλική Μιλλούση ξεσπά στην κάμερα και δακρύζει δείχνοντας ότι έχει πολύ ανάγκη το έπαθλο και την επικοινωνία με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Από την άλλη, οι Διάσημοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Βέβαια, φαίνεται να είναι “δύο ομάδες”. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης φορούν μαύρη μπλούζα στο αγώνισμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι, φορούν κόκκινη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτά τον tattoo artist γιατί έκαναν αυτήν την επιλογή με τον ίδιο να μη ξέρει τι να απαντήσει.

Η ώρα των αρχηγών έφτασε! Γιώργος Μαυρίδης εναντίον Γιώργου Κατσινόπουλου. Ποια ομάδα θα καταφέρει να νικήσει απόψε; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις “δύο ομάδες” των Νομάδων της Φωτιάς; Τι θα συμβεί με την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας τώρα που και η Ειρήνη Ζάχου αποχώρησε; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις