Η τελευταία είπε «μήνυμα ελήφθη», έβαλε κάτω χαρτί και μολύβι, σχέδια και πλάνα και όπως γράφει και το έγκυρο γαλλικό περιοδικό ΑutoHebdo, η Ford ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επιστροφή της στο WRC υποστηρίζοντας την ομάδα του Malcolm Wilson και την M-Sport. Μάλιστα το περιοδικό υποστηρίζει ότι μένουν μόνον οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το γεγονός.
Το μπάτζετ μάλλον βρέθηκε και ριγμένος της υπόθεσης είναι η Hoonigan Racing του Ken Block, αφού η Ford αποχωρεί ουσιαστικά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross για να ρίξει χρήμα στο WRC.
Με αυτά τα δεδομένα ο Ogier ακόμη τηρεί στάση αναμονής για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, παγώνοντας και τα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει στη Citroen. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Ogier θα παραμείνει στην M-Sport αν εμπλακεί επίσημα η Ford.
Ο Γάλλος σε δηλώσεις του είπε ότι μέχρι τον αγώνα της Αυστραλίας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οπότε περιμένουμε…