Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τραγική κατάσταση! Ο Αναστασίου μπλόκαρε το λογαριασμό της ΠΑΕ

Αναστασίου - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα νέο “χτύπημα” δέχθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να εισπράξει τα χρήματα που το οφείλει το “τριφύλλι”, αλλά στο τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας βρήκε… αράχνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναστασίου -που την Τετάρτη (08/11) απολύθηκε από την Κορτράικ- θέλησε να εισπράξει οφειλή ύψους 120.000 ευρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αναστασίου βρήκε όμως το ταμείο της ομάδας άδειο κι έτσι σφράγισε την επιταγή που έχει στα χέρια του, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα του.

Με αυτό τον τρόπο μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μέχρι να βρεθεί λύση, το “τριφύλλι” δεν θα μπορεί να κάνει κάποια πληρωμή.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει άνθρωπος που θα βάλει… ζεστό χρήμα.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποκλείεται να φέρει και αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ από την ΕΕΑ, κάτι που είχε συμβεί με τις εταιρίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα, με τις οποίες όμως υπήρξε στη συνέχεια εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις