Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αναγκαστική προσγείωση λόγω… απιστίας!

Αναγκαστική προσγείωση λόγω… απιστίας!

Κάτι αναπάντεχο συνέβη σε αυτήν την πτήση. Γυναίκα ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την απατά, άρχισε να φωνάζει και το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Από τη Ντόχα στο Μπαλί με αεροπλάνο είναι αρκετές ώρες, για αυτό, πολλά μπορούν να συμβούν… Ένα ζευγάρι με το παιδί του επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, αλλά δεν αποβιβάστηκε στο Μπαλί…

Γιατί; Γυναίκα επιβάτης που είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δάχτυλο του συζύγου της ενώ αυτός κοιμόταν, για να ανοίξει το smartphone του. Είχε υποψίες ότι ο άνδρας της την απατά και από ό,τι φαίνεται οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν…

Μόλις η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο άνδρας της έστελνε ερωτικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες, έγινε έξαλλη. Ούσα μεθυσμένη, άρχισε να φωνάζει και να χτυπά τον σύζυγό της. Το πλήρωμα του αεροπλάνου φάνηκε ανίκανο να την ηρεμήσει.

Αποτέλεσμα; Ο πιλότος της Qatar Airways ζήτησε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην πόλη Τσενάι της Ινδίας. Το ζευγάρι με το παιδί του αποβιβάστηκαν και η πτήση συνεχίστηκε ύστερα με τους υπόλοιπους επιβάτες.

Το τι συνέβη μετά στην οικογένεια παραμένει άγνωστο… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: New York Daily News

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις