Ελλάδα

Συνελήφθη ο ληστής των ΕΛΤΑ στα Πατήσια

Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί στα ΕΛ.ΤΑ, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Αγίου Δημητρίου Όπλων, στα Πατήσια.

Ο άνδρας, γύρω στις 9.30 το πρωί εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή πιστολιού άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ λίγη ώρα μετά την ληστεία,  και προσήχθη αρχικά ως ύποπτος.

Στην συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι ο δράστης της ληστείας και εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: «Ξέρουν ότι δεν υπήρχε παράνομο φορτίο – Κάποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν τη δίκη», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά
«Η ανάκριση δεν γίνεται για να πείσουμε τον κόσμο αν υπάρχει παράνομο ή όχι φορτίο. Η ανάκριση γίνεται για να θεμελιωθούν οι κατηγορίες»
Βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας
Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα, Κρήτη και ανατολικό Αιγαίο προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
Οι τρεις γεωγραφικές εστίες που θέλουν προσοχή για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια
Καταστροφές από τις πλημμύρες στην Πάρο