Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Κροατία: Η τεράστια επέμβαση και το “πνίξιμο”! [vid]

Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Κροατίας, στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων 2019 (1-1) είχε μια εκπληκτική απόκρουση από τον τερματοφύλακα της “γαλανόλευκης”, Κωνσταντίνου Κότσαρη, αλλά και ένα τεράστιο λάθος από τον Αστρά, που τον αντικατέστησε.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης στάθηκε επάξια κάτω απ’ τα δοκάρια της Εθνικής Ελλάδας, στην αναμέτρηση με την Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων 2019.

Στο 9′ της αναμέτρησης οι “χρβάτσκι” βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μποκάι έπιασε ένα σουτ α[π’ τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και πήρε.. ψιλοκρεμαστή πορεία.

Ο Κότσαρης όμως δεν αιφνιδιάστηκε, εκτινάχθηκε μπρος τα πίσω και έδιωξε σε κόρνερ. Η Εθνική κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Μανθάτη (66′), αλλά λίγο μετά αργότερα ο Κότσαρης δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Αστρά.

Ο πορτιέρε της “γαλανόλευκης” ευθύνεται για την ισοφάριση της Κροατίας, αφού στο 74′ δεν υπολόγισε σωστά -στο μακρινό σουτ του Γιάκολις- και είδε τη μπάλα να φεύγει μέσα απ’ τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του για το τελικό 1-1.

άξιο αναφοράς, πως η Εθνική Νέων είχε δοκάρι στο 87′, σε κεφαλιά του Μαυροπάνου ()απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο ο κίπερ της Κροατίας.

Η απόκρουση του Κότσαρη στο 9′ του αγώνα και το τραγικό λάθος του Αστρά στο 74′

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις