Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Γιάννης Καψής: Ήταν όλοι εκεί για το “ύστατο χαίρε” [pics]

Γιάννης Καψής κηδεία

Τελευταίο αντίο σε έναν βετεράνο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής. Ο Γιάννης Καψής οδηγήθηκε, σήμερα (15.11.2017) στην τελευταία του κατοικία.

Η είδηση πως ο Γιάννης Καψής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, σκόρπισε θλίψη σε όσους τον είχαν γνωρίσει είτε μέσα από την πορεία του στη δημοσιογραφία είτε στην πολιτική.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15.11.2017) βρέθηκαν όλοι στο Α’ Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετίσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Συγγενείς, φίλοι, καθώς και ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.

Για το έργο του σημαντικού δημοσιογράφου και πολιτικού μίλησε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ενώ ο εγγονός του Γιάννης Καψής μίλησε για τον αγαπημένο του παππού.

Τα παιδιά του Γιάννη Καψή, ο Μανώλης και ο Παντελής με τη μητέρα τους

Ποιοι ήταν εκεί

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η Άννα Διαματοπούλου, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η Μαρία Δαμανάκη, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης
Ο Κώστας Λαλιώτης
Η Μαρία Δαμανάκη
Γιάννης Μανιάτης – Κώστας Λαλιώτης
Αντρίκος Παπανδρέου
Σταύρος Θεοδωράκης
Άδωνις Γεωργιάδης και δίπλα του ο Δημήτρης Καρύδης
Βασίλης Λεβέντης
Παύλος Τσίμας, Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Καψής
Ο Σταύρος Ψυχάρης με τον γιό του Ανδρέα
Τέρενς Κουίκ
Γιάννος Παπαντωνίου
Βάσω Παπανδρέου, Γιάννος Παπαντωνίου
Φώφη Γεννηματά, Βάσω Παπανδρέου
Γιάννης Σγουρός, Φώφη Γεννηματά
Νίκος Ανδρουλάκης
Δημήτρης Ρέππας
Φώτης Κουβέλης

Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η Βουλή των Ελλήνων, το υπουργείο Εξωτερικών, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο Αντώνης Λιβάνης, η εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.

Φωτογραφίες: Eurokinissi, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις