Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για το… τέλος στις τηλεπωλήσεις: Θα μετανιώσουν!

Για την απόφασή του να σταματήσει να κάνει εκπομπές τηλεπωλήσεων μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Real News”, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως “θα μετανιώσουν! Τώρα θα είμαι αντιπρόεδρος αποκλειστικής αρμοδιότητας”. Και πρόσθεσε: “Να μην εκτίθεται η ΝΔ με επιχειρηματικές μου επιλογές”.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε από την εκπομπή του την απόφασή του σταματήσει τις τηλεπωλήσεις.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που εξειδικεύτηκε στην πώληση βιβλίων, προκάλεσε έντονο θόρυβο όταν εμφανίστηκε να πουλάει κάποιο γιλέκο για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε την απόφασή του, σημειώνοντας ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις, καθώς χρησιμοποιούνται ως αφορμή για να του ασκείται κριτική που υπερβαίνει τις πολιτικές του θέσεις.

Με πληροφορίες από “Real News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο