Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αυτός είναι ο νεαρός που “έκλεψε” την καρδιά της Μαλία Ομπάμα [pics]

Μαλία Ομπάμα

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Μαλία Ομπάμα να ανταλλάσσει “καυτά” φιλιά με νεαρό, όλοι απόρησαν ποιος είναι αυτός. Και φυσικά, τίποτα δεν μένει κρυφό από τη Daily Mail.

Ο νεαρός που φιλούσε παθιασμένα πριν από μερικές μέρες τη Μαλία Ομπάμα είναι ο Βρετανός φοιτητής Rory Farquharson. Οι δυο τους “συνελήφθησαν” να φιλιούνται στη διάρκεια αγώνα του Χάρβαρντ (όπου φοιτούν και οι δυο) και του Γέιλ.

Ποιος είναι ο Rory Farquharson

Ο 19χρονος Rory Farquharson, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, φοίτησε στο σχολείο Rugby.Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σχολεία της Αγγλίας, τα δίδακτρα του οποίου ξεπερνούν τις 60 χιλιάδες δολάρια.

Ο νεαρός Rory είναι ο ίδιος παίκτης του ράγκμπι και συμμετείχε σε σποτ που έπαιξε στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι το 2015 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Έχει εκπροσωπήσει το σχολείο του και σε αγώνες του γκολφ. Επιπλέον ήταν μέλος της εταιρείας, Blue Bunsen, που είναι λέσχη χημείας.

Φυσικά, ο Ρόρι ήταν πολύ δημοφιλείς ανάμεσα στα κορίτσια του σχολείου του.

Προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Ο πατέρας του, Charles Farquharson, είναι εκτελεστικός διευθυντής ενός fund που εδρεύει στο Λονδίνο. Ο νεαρός Ρόρι θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του στον τραπεζικό κλάδο.

“Ακολουθεί” τον Τραμπ, όχι τον Ομπάμα

Υπάρχει όμως και κάτι για το οποίο ίσως ο νεαρός Βρετανός που έχει ερωτευτεί η Μαλία Ομπάμα να χρειαστεί να δώσει… εξηγήσεις. Η «συμπεριφορά» του στο twitter. Και αυτό δεν έχει να κάνει με κάτι από το ποιους ακολουθεί και ποιους όχι.

Ας πούμε: Ακολουθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Δεν ακολουθεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο οποίος τυχαίνει να είναι… μπαμπάς της κοπέλας του! Ουπς!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις