Ελλάδα

Το πρόγραμμα του Ερντογάν στην Αθήνα – Στο “πόδι” 2.000 αστυνομικοί

"Πυρετός" επικρατεί σε όλα τα μέτωπα για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Τα μέτρα ασφαλείας φυσικά θα είναι "δρακόντεια", ενώ το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου θα είναι "πλούσιο".

Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί την χώρα μας αποδεχόμενος πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως ελπίζει αυτή η επίσκεψη να αποτελέσει την αφορμή για βελτίωση των διμερών σχέσεων. Τόνισε επίσης πως η Ελλάδα θα βοηθήσει όσο μπορεό την Τουρκία να επανέλθει στην Ευρωπαϊκή ενταξιακή της πορεία.

Το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

-Στις 11:00 άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος. Θα τον υποδεχτεί μάλλον ο Νίκος Κοτζιάς.

-Στις 11:30 συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο

-Στις 12:30 συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Υπολογίζεται όότι για την φύλαξή του θα απασχοληθούν περίπου 2.000 αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κυρίως “μενού” των συζητήσεων θα περιλαμβάνει την βελτίωση της οικονομικής συνεργασίας των χωρώ, το μεταναστευτικό, το Αιγαίο και τις περιφερειακές εξελίξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου μετά το τροχαίο στο Παγκράτι, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
Σοβαρά κατάγματα φέρει και η δεύτερη πεζή που έπεσε πάνω της η κολόνα - Η 78χρονη που μετέφερε το ασθενοφόρο είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της
Το τροχαίο στο Παγκράτι