Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Σύνθημα νίκης από τον Ματουϊντί – Ερωτηματικό ο Μάντζουκιτς

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Σύνθημα νίκης από τον Ματουϊντί – Ερωτηματικό ο Μάντζουκιτς

Σύνθημα νίκης, από τον Μπλεζ Ματουιντί για την αυριανή αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στην αυλαία των ομίλων του Champions League. Ένα παιχνίδι που η πρωταθλήτρια Ιταλίας, μόνο αδιάφορα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, μιας και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας …περιμένει στην γωνία. Η ιταλική ομάδα, θα βρεθεί στην Αθήνα, με τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη νίκη (0-1) στο San Paolo, το βράδι της Παρασκευής, που την έφερε μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της Serie A και τη Νάπολι.

«Δεν ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα ήταν σημαντικό», είπε ο Γαλλος μέσος μιλώντας στο Sky Sports Italia. Αυτή η νίκη όμως αποτελεί προστιθέμενη αξία για εμάς, στο ταξίδι μας στην Αθήνα. Εμείς θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα, όπως θέλουμε να κάνουμε άλλωστε σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, είναι πάντα δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουμε τρεις καθοριστικούς βαθμούς».

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην Γιουβέντους να συνεχίσει εχθες κανονικά την προετοιμασία της, που περιορίστηκε στο γυμναστήριο. Σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη προπόνηση, πριν το ταξίδι στην Αθήνα, όπου θα διαπιστωθεί εάν τελικά θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Μάντζουκιτς, που στην προπόνηση της πέμπτης αισθάνθηκε μυικό πρόβλημα. Οι Ιταλοί δίνουν ως πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Αλεξ Σάντρο, Ντιμπάλα, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαϊν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις