Κόσμος

Ιερουσαλήμ: Μία πόλη που καίγεται! 140 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές τραυματίστηκαν από αστυνομικούς

Περίπου 140 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα (09.12.2017) με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ. Αυτό τουλάχιστον έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.

Οι ταραχές μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ σημειώθηκαν σήμερα στην οδό Σαλάχ αντ-Ντιν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης.

palestinian palestinian

Οι ισραηλινές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν εναντίον τους πέτρες.

palestinian

«Περίπου 140 Παλαιστίνιοι υπέστησαν από αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων έως και τραυματισμούς από πλαστικές σφαίρες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

palestinian palestinian

Ένας ανταποκριτής του Sputnik ανέφερε ότι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας διήρκησαν σχεδόν 6 ώρες.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κυβέρνηση Τραμπ μεθοδεύει απελάσεις μεταναστών με νόμο του 18ου αιώνα – Το αίτημα στο ανώτατο δικαστήριο
Στις 15 Μαρτίου εκδόθηκε προσωρινή εντολή για αναστολή απέλασης 200 ανθρώπων, μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, κίνηση της κυβέρνησης Τραμπ που βασίστηκε στον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Οι ΗΠΑ απελαύνουν φερόμενα μέλη του Tren de Aragua για να φυλακιστούν στο Ελ Σαλβαδόρ