Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που καντίνα παίρνει αστέρι Μισελίν, όμως είναι μόλις η δεύτερη. Αυτό το street food με σπεσιαλιτέ ομελέτα με καβούρι κέρδισε επάξια μια θέση στη λίστα του Οδηγού.
Είναι σίγουρο πλέον ότι οι καντίνες δεν σνομπάρονται από τον Οδηγό Μισελίν όταν το φαγητό έχει σωστή πρώτη ύλη και νόστιμη γεύση. Άλλωστε, οι ασιατικές χώρες έχουν παράδοση στο street food και το μικρό μαγαζί «Raan Jay Fai» έχει την καλύτερη ομελέτα καβούρι.
Η 70χρονη σεφ και ιδιοκτήτριά του, Jai Fai, μαγειρεύει με μεράκι νουντλς, καβούρι με κάρυ και την διάσημη στην Μπανγκόκ ομελέτα καβούρι. Μπορεί να πρόκειται για ένα μικρό μαγαζί σε μορφή καντίνας όμως τα πιάτα φτάνουν ακόμα και τα 20 δολάρια. Μια τιμή αρκετά τσιμπημένη για φαγητό καντίνας.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: Mark Wiens