Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Νέα κόλαση πυρός στη Νέα Υόρκη – Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μπρονξ [pics, vids]

Νέα Υόρκη φωτιά Μπρονξ

Λίγες μέρες μετά την πιο φονική φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια στη Νέα Υόρκη, ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να προκαλέσει συναγερμό. Αυτή τη φορά, στις φλόγες παραδόθηκε πολυκατοικία στο Μπρονξ.

Η φωτιά στη Νέα Υόρκη εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.01.2018). Όλα δείχνουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από μαγαζί με έπιπλα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και γρήγορα επεκτάθηκε.

Περισσότεροι από 200 πυροσβέστες έχουν ριχθεί στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς. Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 06:00 το πρωί (ώρα ΗΠΑ).

Μάχη με τη φωτιά

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Οι φλόγες μοιάζουν ανεξέλεγκτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Στην πολυκατοικία υπάρχουν 12 διαμερίσματα. Το κατάστημα με τα έπιπλα, απ’ όπου εκτιμάται ότι ξεκίνησε η φωτιά, βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Η νέα φωτιά εκδηλώθηκε λίγες μέρες μετά από εκείνη σε πολυκατοικία της Νέας Υόρκης με απολογισμό 12 νεκρούς. Η πυρκαγιά εκείνη είχε ξεκινήσει από κουζίνα και ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και τέσσερα παιδάκια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις