Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Είναι 6 μηνών έγκυος και η κοιλιά της δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίπεδη

Είναι 6 μηνών έγκυος και η κοιλιά της δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίπεδη

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η 18χρονη μαθήτρια είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης. Η επίπεδη κοιλιά της κάνει τους πάντες καχύποπτους.

Η Reanna Stephens είναι 18 χρονών και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι έγκυος. Μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης της όμως η κοιλιά της παραμένει επίπεδη.

Σύμφωνα με την Dailymail, το κορίτσι από την Νότια Καρολίνα κατηγορείται ότι η εγκυμοσύνη της είναι ένα ψέμα και κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι η κοιλιά της δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 6 μήνες που η ίδια δηλώνει ότι είναι έγκυος.

Η Reanna Stephens τονίζει ότι η vegan διατροφή και η καθημερινή άσκηση την κάνουν να έχει επίπεδη κοιλιά. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι αναρτά τις φωτογραφίες με την επίπεδη κοιλιά της για να δείξει ότι υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να έχουν επίπεδη κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

“Το μωρό μου μεγαλώνει κάθε μήνα στο ποσοστό που πρέπει και είναι φυσιολογικό. Ο τρόπος ζωής μου δεν επηρεάζει ούτε εμένα ούτε το μωρό αρνητικά. Εγώ αγαπώ την μικρή κοιλιά μου και είναι τέλεια έτσι ακριβώς όπως είναι”, επισημαίνει.

Και συμπληρώνει: “Τα αρνητικά σχόλια με επηρεάζουν πολύ αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη για το παιδί. Με σταματούν στο δρόμο και με κάνουν να νιώθω πολύ άσχημα. Ευτυχώς έχω την υποστήριξη των γονιών μου, αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα”.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=j-jHG5wqIp8

Πηγή βίντεο: Amazing TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις