Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – “Παίκτης της Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο! Θα απειλήσει με προσφυγή”

Μολέδο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Ιντερνασιονάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο. Μάλιστα, αναφέρεται πως ομάδα και παίκτης θα πιέσουν τον Παναθηναϊκό για την άμεση ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Για οριστική συμφωνία της Ιντερνασιονάλ με τον Ριοντρίγκο Μολέδο κάνουν λόγο τα Μέσα από τη Βραζιλία.

Όπως αναφέρεται, ο 30χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε. Μάλιστα, τονίζεται πως το συμβόλαιο του Μολέδο θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουλίου, όταν και θα αποκτήσει την… ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ιντερνασιονάλ και ο Μολέδο θα πιέσουν το “τριφύλλι” προκειμένου ο παίκτης να πάει τον Ιανουάριο στην ομάδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο παίκτης μπορεί να απειλήσει με προσφυγή, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρος Φελίπε Νταλεγκράβε, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις για την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή και να μπουν στα ταμεία του συλλόγου κάποια χρήματα…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις