Τετάρτη, 4 Σεπτ.
30oC Αθήνα

“Μπαμ” στο Περιστέρι! “Ξέρανε” τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός

“Μπαμ” στο Περιστέρι! “Ξέρανε” τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναιτωλικός έκανε την έκπληξη της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Αγρινιωτών, επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στο Περιστέρι.

Ο Παναιτωλικός άλωσε την έδρα του Ατρομήτου, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του. Ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι κι  υποχρέωσε τους «κυανόλευκους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα και 2η στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ρόσα στο 49′, με σουτ από τα 25 μέτρα. Στο 54′, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Ροντρίγκες μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα, αλλά ο Κυριακίδης είπε “όχι” κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 85′ ο Ατρόμητος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε ξανά, αυτή την φορά την κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης), Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Ντιγκινί.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (88′ Χαντακιάς), Ρόσα (90+3′ Γιαννιώτης), Ντίας (85′ Κλέσιο), Μοράρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις