Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: “Κολλάει” του Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ κι αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Παρτιζάν για τη μετεγγραφή του Σάσα Ζντιέλαρ, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται ότι πάει να "ναυαγήσει". Στρέφονται σε εναλλακτικές περιπτώσεις οι Σέρβοι.

Ο Ολυμπιακός είχε προχωρημένες επαφές με την Παρτιζάν για τον Ζντιέλαρ, ωστόσο η υπόθεση έχει “κολλήσει”. Σύμφωνα με την Zurnal, οι διαπραγματευσείς δεν έχουν προχωρήσει κι ήδη η Παρτιζάν εξετάζει διάφορες άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη, μιας και δεν υπολογίζεται. Η τελευταία εμφάνιση του 22χρονου μέσου ήταν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στις 25 Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα