Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Τελείωσε” τον βοηθό του ο Σφαιρόπουλος!

Ολυμπιακός: “Τελείωσε” τον βοηθό του ο Σφαιρόπουλος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Χρήστος Μαρμαρινός. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποχώρησε από τον “ερυθρόλευκο” πάγκο, έπειτα από εισήγηση του προπονητή των Πειραιωτών.

Δίχως τον Χρήστο Μαρμαρινό στον πάγκο του θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό (19:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου απομακρύνθηκε από τους Πειραιωτές έπειτα από 14 χρόνια, μιας κι είχε διαφορές με τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού, ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα.

Το προφίλ του Χρήστου Μαρμαρινού

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 στα τμήματα υποδομής του Άρη, κατακτώντας μάλιστα το 1997 το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Στον Άρη έμεινε ως το 1999 και στη συνέχεια αποφάσισε να φοιτήσει για δυο χρόνια στο Columbia University, όντας μάλιστα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου τη σεζόν 2000-01.

Το καλοκαίρι του 2001 ήταν μέλος του τεχνικού της Εθνικής Μεσογειακής ομάδας, ενώ το ίδιο διάστημα συμφώνησε και με τον Πανιώνιο όπου έμεινε ως το 2004.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις