Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Είναι αλλεργική στα πάντα – Δεν το βάζει κάτω ποτέ!

Είναι αλλεργική στα πάντα – Δεν το βάζει κάτω ποτέ!

Η Natasha είναι αλλεργική στα πάντα, όμως δεν το βάζει κάτω ποτέ και κυνηγά τα όνειρά της. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία στον αθλητισμό χάρη στο ταλέντο και την επιμονή της.

Στο Nottingham της Αγγλίας μένει η Natasha. Η νεαρή είναι αλλεργική στα πάντα, όμως το χαμόγελο δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη της. Χάρη στην υποστήριξη των φίλων και των συγγενών της έχει καταφέρει όλα όσα ονειρευόταν.

«Πολλοί άνθρωποι με βλέπουν και μου λένε ότι δεν μοιάζω με άρρωστη και αυτό μου δημιουργεί μια αμηχανία. Κάποιες φορές νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνουν, ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πονάω και πρέπει με κάποιο τρόπο να αποδεικνύω την ιδιαιτερότητά μου», δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Barcroft Tv.

Όλα ξεκίνησαν το 2012. Τότε η Natasha έπαθε αλλεργικό σοκ αφού είχε φάει ένα μήλο. «Έφαγα το μήλο και άρχισαν να τσούζουν τα χείλη μου και να μη μπορώ να αναπνεύσω. Στην αρχή λοιπόν ήταν με όλα τα φρούτα, μετά προχώρησε…»Σήμερα η νεαρή είναι αλλεργική σχεδόν στα πάντα, ακόμα και στο να μεγαλώνει τα μαλλιά της.

Η ίδια όμως δεν το βάζει κάτω. Προπονείται καθημερινά, παίρνει μέρος σε αγώνες για άτομα με ειδικές ανάγκες και έχει κερδίσει πολλά βραβεία χάρη στο ταλέντο και την επιμονή της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις