Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του πατέρα του Νεκτάριου Σαντορινιού

Την λύπη του εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σαντορινιού, του πατέρα του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού. Ο Κώνσταντίνος Σαντορινιός πέθανε το Σάββατο (17.02.2018) σε ηλικία 89 χρονών.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Εκφράζουμε τη μεγάλη μας λύπη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σαντορινιού,  πατέρα του συντρόφου μας, υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος απεβίωσε χτες σε ηλικία 89 ετών. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1