Κόσμος

Σκόπια: Κατέβηκε η πινακίδα που οδηγεί στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” [pics]

Κατέβηκε και πλέον βρίσκεται στην άκρη του δρόμου η πινακίδα, στην οποία αναγράφεται η ονομασία "Μέγας Αλέξανδρος" και δείχνει την κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο των Σκοπίων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η πινακίδα κατέβηκε λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση πινακίδων με τα νέα ονόματα του αεροδρομίου και του αυτοκινητοδρόμου θα γίνει μετά τη δημοσίευση της απόφασης της κυβέρνησης των Σκοπίων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλαδή εντός των επόμενων ημερών.

tabela tabela

Το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων έχει αποφασίσει για τη μετονομασία του διεθνούς αυτοκινητόδρομου της χώρας σε «Φιλία» (σ.σ. από Αλέξανδρος) και του αεροδρομίου σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» (σ.σ. από Μέγας Αλέξανδρος).
Οι ενέργειες και εργασίες για την αφαίρεση των υπαρχουσών σημάνσεων κυκλοφορίας και την τοποθέτηση των νέων θα διεξαχθούν από το κρατικό Ταμείο Οδοποιίας των Σκοπίων.

tabela

Φωτογραφίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie