Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να τα φέρει… Τούμπα με “μέταλλο” πρωταθλητή

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Eurokinissi

Για να αλλάξει τις… ισορροπίες στην Superleague. Ο Ολυμπιακός πάει στην έδρα του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση ήττας, αποχαιρετά τις ελπίδες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν κάνει όμως το «διπλό», τότε θα βάλει… φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί όλοι να τον θεωρούν.. τελειωμένο, όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου στην Superleague, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει πως τον πρωταθλητή δεν πρέπει ποτέ να τον υποτιμάς και να δώσει ισχυρό «χτύπημα» στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα.

Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξαναβάλουν «φωτιά» στην κορυφή και θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Αν ηττηθεί όμως μέσα στην Τούμπα, τότε ο Ολυμπιακός θα αποχαιρετήσει τις πιθανότητες του για διεκδίκηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Φυσικά, στη μέση υπάρχει και η εκδίκαση της ένστασης τους για το -3 που τους επιβλήθηκε, μετά τα επεισόδια των οπαδών τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το έργο της ομάδας του Όσκαρ Γκαρθία βέβαια δεν είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους», που έχουν δείξει κακό πρόσωπο με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους.

Ο Γκαρθία θέλει να πάρει την πρώτη του «μεγάλη» νίκη στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, από τους οποίος περιμένει να μπουν με θάρρος στην έδρα του ΠΑΟΚ και δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το πώς θα στήσει τους Πειραιώτες.

Από τα λίγα που έχουν προκύψει, θέση στην 11άδα φαίνεται πως διεκδικούν –για τα αριστερά της άμυνας- οι Χατζισαφί και Κούτρης, αλλά και οι Μάριν – Πάρντο στα εξτρέμ. Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη…

Η πιθανή 11άδα

Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Μιραλάς, Πάρντο, Ανσαριφάρντ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις