Πολιτική

Μήνυση Σαμαρά κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής (25.02.2018), ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Πηγές ΝΔ

«Το γνωστό φερέφωνο της κυβέρνησης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα» τονίζουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που οδήγησε στη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 2
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1