Δευτέρα, 8 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κατερίνα Μάρκου: Η “μεταγραφή” στη ΝΔ και τα… σοκολατάκια του Μητσοτάκη! [pics]

Κατερίνα Μάρκου

Στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ φαίνεται να οδεύει η Κατερίνα Μάρκου. Συνάντηση… με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και “κάλεσμα” για κέρασμα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα, Δευτέρα 26.02.2018, συνάντηση στο γραφείο του στην Βουλή, με την ανεξάρτητη βουλευτή Κατερίνα Μάρκου.

Η συνάντηση αυτή, όπως ήταν λογικό, φούντωσε και πάλι την σχετική συζήτηση για την προσχώρησή της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, κυρία Κατερίνα Μάρκου, είχε εκλεγεί σε αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο με το κόμμα του Ποταμιού. Τον Νοέμβριο του 2016, όμως, είχε παραιτηθεί διαφωνώντας για την πορεία του κόμματος.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η κυρία Κατερίνα Μάρκου είχε εκλεγεί ως βουλευτής για πρώτη φορά το 2014 με την ΔΗΜΑΡ. Και πάλι, ωστόσο, είχε διαφωνήσει και είχε ανεξαρτητοποιηθεί, εντασσόμενη στην συνέχεια στο Ποτάμι.

Κατερίνα Μάρκου

Ο Μητσοτάκης, η Κατερίνα Μάρκου και τα… σοκολατάκια!

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το «εάν έχουμε προσχωρήσεις βουλευτών τη ΝΔ» για τη συνάντηση που είχε με την ανεξάρτητη βουλευτή.

Click4more: ΝΔ για την υπόθεση Novartis: Ο Πάιατ μάς είπε ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς

Ο αρχηγός της ΝΔ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το γραφείο μου είναι ανοικτό για όλους κερνάμε ωραίο καφέ και ωραία κρητικά σοκολατάκια με αμύγδαλο από το Ρέθυμνο…».

Μια απάντηση που σίγουρα δείχνει πως τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει… καπνός εκεί που υπάρχει “φωτιά”…

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις