Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Θέμα λεπτών ο ανασχηματισμός! Ξεκίνησε τα τηλέφωνα ο Τσίπρας

ανασχηματισμός
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Το πολύ μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 28.02.2018, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, αφού ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει τους υποψήφιους υπουργούς.

Επίδομα ενοικίου (βλ. Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου), θέματα υγείας (βλ. Μουζάλας) και… Κώστας Ζουράρις. Οι τρεις αιτίες που ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών. Για την ακρίβεια μια… ανάσα, αφού σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μέσα στις επόμενες (λίγες) ώρες, το νέο κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινωθεί.

Θέμα λεπτών ο ανασχηματισμός

Όπως είναι λογικό, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο… ’90, η ονοματολογία “φουντώνει”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ξεκινήσει ήδη να προσσεγίζει τους υποψήφιους υπουργούς και μέχρι το βράδυ το νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι γεγονός.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Δραγασάκης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχίσει να είναι και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Μια ακόμη νέα πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΤ, αφορά στην… καρέκλα του Δημήτρη Βίτσα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ανήκει από σήμερα στον Φώτη Κουβέλη!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ποια υπουργεία έχουν μείνει… ορφανά και ποιοι ετοιμάζονται να “ράψουν (υπουργικό) κοστούμι”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις