Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Έχασε τη μνήμη της και κλαίει κάθε μέρα όταν μαθαίνει ότι τη χώρισε ο άντρας της

Έχασε τη μνήμη της και κλαίει κάθε μέρα όταν μαθαίνει ότι τη χώρισε ο άντρας της

Συγκλονίζει η ιστορία της Veronika Mescheryakova που υποφέρει από απώλεια μνήμης. Δεν υπάρχει μέρα που να μην κλαίει όταν μαθαίνει ότι τη χώρισε ο άντρας της.

Η 29χρονη Veronika Mescheryakova από το Καζάν της Ρωσίας πάσχει από μια εκφυλιστική ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία και επηρέασε τη βραχυπρόθεσμη μνήμη της.

Δεν θυμάται ότι τη χώρισε ο άντρας της τον Νοέμβριο και πρέπει καθημερινά να της υπενθυμίζουν ότι δεν πρόκειται να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά.

Η αλήθεια που την κάνει να κλαίει κάθε μέρα

Μια υπενθύμιση που την κάνει να κλαίει σε καθημερινή βάση. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν αρρωστήσει και χώρισαν τον περασμένο χρόνο. Ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2017 αλλά η Veronika δεν έχει καμία μνήμη για αυτό.

Κάθε μέρα πιστεύει ότι ο σύζυγός της είναι στη δουλειά. Όταν δεν επιστρέφει το βράδυ σπίτι, η μητέρα της καλείται να της πει για το διαζύγιο. Μια αλήθεια που την κάνει να κλαίει κάθε μέρα.

Η Veronika δεν μπορεί να περπατήσει λόγω της ασθένειάς της, με τη μητέρα της να ελπίζει να μάθει ξανά να περπατά από την αρχή και να ξαναβρεθεί με τον πρώην άντρα της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις