Πολιτική

Βουλή: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο που θα “ρίξει” στην κάλπη η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την προανακριτική

Δικό της ψηφοδέλτιο θα ρίξει στην ψηφοδόχο η Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην ψηφοφορία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Και στην ψηφοφορία που είχε γίνει για την υπόθεση της Novartis, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε τηρήσει ανάλογη στάση ρίχνοντας δικό της ψηφοδέλτιο, που κατά τον Κανονισμό, θα καταμετρηθεί ως «άκυρο».

Η διαφωνία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έγκειται στο ότι η πρόταση της ΝΔ δεν αξιοποίησε τις επώνυμες καταγγελίες που έγιναν όταν προσέφυγαν στη δικαιοσύνη τα τρία στελέχη της, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου, αντιθέτως, όπως σημειώνουν πηγές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η πρόταση της ΝΔ βασίστηκε σε ανώνυμες καταγγελίες που έρχεται σε αντίθεση με όλη την επιχειρηματολογία για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ψηφοδέλτιο είναι αυτό:

disi psifodeltio

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής