Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν νοιάζεται για την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών

Novartis Σπυράκη

Σφοδρότατη επίθεση στον πρωθυπουργό από την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη. Τον κατηγόρησε πως δεν ενδιαφέρεται για την επιστροφή των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Εννέα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης συνελήφθησαν στον Έβρο και η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση καλά κρατεί. Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη επιτέθηκε σήμερα (09.03.2018) στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται στ’ αλήθεια για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην πατρίδα μας», τόνισε η Μαρία Σπυράκη σε δήλωσή της.

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επιδεικνύει ανευθυνότητα, που δυστυχώς συνδυάζεται με κυβερνητική ανικανότητα».

Πυρά Σπυράκη και στον Καμμένο

Από τα πυρά της Νέας Δημοκρατίας δεν γλιτώνει ούτε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Αφού τόνισε πως χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός «αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών», η Μαρία Σπυράκη χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας «για ακόμα μια φορά», εξαφανισμένο.

«Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο νέοι αξιωματικοί το ταχύτερον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους», κατέληξε η Μαρία Σπυράκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις