Κυριακή, 7 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Η πρώτη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Σαββίδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συναντήθηκε με παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”, δυο 24ωρα μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ – Πέλκας: “Είμαστε δίπλα στον Σαββίδη γιατί το αξίζει”

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε ε τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας, την Τρίτη (13/03). Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνάντηση φέρεται να έγινε μετά από πρωτοβουλία των παικτών της ομάδας, στο “Μακεδονία Παλλάς”.

Ιβάν Σαββίδης: Ζητάω συγγνώμη – Δεν είχα σκοπό να διαπληκτιστώ με κανέναν – Δεν απείλησα κανέναν

Το συγκεκριμένο γεγονός αποκαλύφθηκε από φωτογραφία που πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί, μια οικογένεια” αναφέρει ο Γιώργος Σαββίδης, σχολιάζοντας τη φωτογραφία.

Σαββίδης

Πέλκας: “Είμαστε δίπλα στον Σαββίδη γιατί το αξίζει”

Λίγο μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτησή του στάθηκε στις προσπάθειες των συμπαικτών του για την κατάκτηση του τίτλου.

«Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ’ αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν’ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας» ανέφερε ο Πέλκας.

View this post on Instagram

Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακη στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξιζει Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας.

A post shared by Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις