Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σπαρακτικές εικόνες! Σκυλιά αρνούνταν να αφήσουν τα αφεντικά τους να τα εγκαταλείψουν

Σπαρακτικές εικόνες! Σκυλιά αρνούνταν να αφήσουν τα αφεντικά τους να τα εγκαταλείψουν

Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες από τις αντιδράσεις δύο σκυλιών που κατάλαβαν ότι οι ιδιοκτήτες τους ετοιμάζονταν να τα εγκαταλείψουν σε καταφύγιο ζώων.

Στις σπαρακτικές εικόνες φαίνονται ο Truman και η Mandi να πέφτουν κάτω και να αρνούνται να αφήσουν τα αφεντικά τους να τα εγκαταλείψουν στο Χιούστον του Τέξας.

Η Ann Flores έγινε μάρτυρας στο απίστευτο περιστατικό και απαθανάτισε τις συγκινητικές εικόνες. Είχε φτάσει στο καταφύγιο ζώων με έναν φίλο που ήθελε να υιοθετήσει ένα σκυλί.

Είδε μια γυναίκα να σέρνει τον σκύλο της προς το καταφύγιο. Μια παρόμοια σκηνή που επαναλήφθηκε μπροστά στα μάτια της σε άλλο σημείο. Και τα δύο σκυλιά φαίνονταν να είχαν καταλάβει ότι θα τα εγκαταλείψουν οι ιδιοκτήτες τους.

“Το ένα φαινόταν να λέει “σε παρακαλώ μη με πας εκεί”. Και οι δύο ιδιοκτήτες τα τραβούσαν προς το καταφύγιο αλλά δεν πήγαιναν. Έπρεπε να τα πάρουν στα χέρια γιατί δεν κινούνταν. Δεν θα έμπαιναν εκεί. Δεν τους ενδιέφερε. Γελούσαν επειδή τα σκυλιά δεν κινούνταν”.

Νέες οικογένειες για Truman και Mandi

Η Mangi ήταν σε άθλια κατάσταση με πολλά σημεία στο σώμα της να μην έχει τρίχωμα. Τα δύο σκυλιά βρίσκονταν αντιμέτωπα ακόμα και με την ευθανασία γιατί το καταφύγιο ήταν πλήρες.

Αφού όμως η Ann έστειλε το βίντεο από τις τραγικές σκηνές στο καταφύγιο ξεκίνησε μια έκκληση για να βρεθούν νέες οικογένειες για τον Truman και τη Mandi.

Και πράγματι μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκαν νέες οικογένειες και για τα δύο σκυλιά.

Πηγή: Mirror

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις