Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ραντεβού με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το “εξαιρετικό κλίμα” και οι κόντρες των τελευταίων εβδομάδων.

Τον Κώστα Καραμανλή επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30.03.2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη, προκύπτει πως η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, απλώς επιβεβαιώνεται η συνάντηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται στο… στόχαστρο των καραμανλικών

Εδώ να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται… σταθερά στο στόχαστρο πολλών “καραμανλικών” στελεχών. Κι αυτό εξαιτίας παλαιότερων επιθέσεων που είχε εξαπολύσει κατά του κ. Καραμανλή ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής του.

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, όμως, που έχει την σημασία του, είναι και η ανοιχτή κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ευάγγελο Αντώναρο. Ο τελευταίος ζήτησε ανοιχτά την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ και μάλιστα με “βαριές” κουβέντες. Κάτι που τελικά έφερε και την διαγραφή του από την “γαλάζια” παράταξη.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις -πολυετείς- σχέσεις μεταξύ Αντώναρου – Καραμανλή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως στην σημερινή συνάντηση τέθηκε και αυτό το ζήτημα.

Άδωνις Γεωργιάδης

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου τρία τέταρτα της ώρας και ήταν εφ όλης της ύλης.

Όπως προαναφέραμε, από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ μεταδίδουν ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων. Ακόμη πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει τακτικά τον κ. Καραμανλή, μια φορά το δίμηνο- τρίμηνο. Από την Παναγή Κυριακού δεν δίδεται κάποια περαιτέρω πληροφορία, πέραν της επιβεβαίωσης του ραντεβού.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις