Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα η αποστολή για τoν Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα η αποστολή για τoν Ατρόμητο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Superleague και ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, χωρίς τα ονόματα του ανέτοιμου Φερνάντο Βαρέλα και του τραυματία Τιμπό Μουλέν.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, αφού η μόνη ουσιαστική απουσία, ακούει στο όνομα του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (30/03), αλλά έχοντας χάσει τις περισσότερες βασικές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει μια σημαντική απουσία, αφού ο Φερνάντο Βαρέλα αν και προπονήθηκε έχασε αρκετές βασικές προπονήσεις και αποκλείστηκε της αποστολής, κάτι που ήταν δεδομένο και από εχθές.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Έτσι, οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/03, 17:15) είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις