Σάββατο, 6 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Οι φήμες για γάμο της Αντζελίνα Τζολί φέρνουν το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Οι φήμες για γάμο της Αντζελίνα Τζολί φέρνουν το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ σκοπεύουν να διευθετήσουν το διαζύγιό τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σύμφωνησαν σε ανακωχή, με τους δικηγόρους τους να βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο διαζύγιό τους.

Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με ανθρώπους στο περιβάλλον τους, κατέληξαν σε αμοιβαία συμφωνία για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, και τα 9χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

“Οι όροι του διαζυγίου συμφωνήθηκαν τώρα. Ολοκληρώνονται από τις νομικές τους ομάδες και θα κατατεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες”.

“Είναι τεράστιο βήμα από τη στιγμή που τελείωσε ο γάμος τους. Ειδικά αν ληφθούν υπόψη οι ισχυρισμοί της Αντζελίνα Τζολί σε βάρος του Μπραντ Πιτ. Αλλά τώρα έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Και οι δυο τους αποφάσισαν ότι είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά να έχουν καλή σχέση”.

Νέες σχέσεις για Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Τα νέα έρχονται εν μέσω ισχυρισμών ότι η Αντζελίνα Τζολί κάνει μέχρι και σχέδια γάμου με τον νέο σύντροφό της. Ο μυστηριώδης άντρας, σύμφωνα με το rumourmill, είναι γοητευτικός κτηματομεσίτης.

Άνθρωπος στο περιβάλλον της σημείωσε ότι βοήθησε πολύ την Αντζελίνα Τζολί να έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό της. Ωστόσο και ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Προστατεύει πολύ την ιδιωτική του ζωή αλλά συνεχίζει να βγαίνει κανονικά ραντεβού” αποκάλυψε πηγή στο Entertainment Tonight. “Όταν χώρισαν πέρασε πολύ χρόνο σπίτι και ήταν συχνά πολύ πεσμένος. Έμεινε σπίτι για μήνες. Τους τελευταίους δύο μήνες βγαίνει περισσότερο έξω. Του αρέσει να τρώει με στενούς του φίλους. Δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος για σοβαρή σχέση. Προσκαλεί τα ραντεβού σπίτι του και δεν βγαίνει ποτέ με γυναίκες έξω. Αν και έχει περάσει 1,5 χρόνος από τον χωρισμό, νιώθει πως είναι πολύ νωρίς”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις