Πολιτική

ΝΔ προς κυβέρνηση: Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

"Επίθεση" στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ, κατηγορώντας την πως δια του αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη επιχειρεί να ελέγξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με μονομερή αλλαγή της σύμβασης που έχει υπογράψει το ελληνικό Δημόσιο.

Σε ανακοίνωση του το Γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως «ο στόχος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση γενικού διευθυντή της επιλογής του υπουργού Υγείας ώστε το νοσοκομείο-πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, να μετατραπεί σε κομματικό βιλαέτι για κάθε είδους ρουσφέτια».

Σύμφωνα με τη ΝΔ η κυβέρνηση προσβάλλει το δωρητή και αποτρέπει ανάλογες πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αντίκτυπο για το κοινωνικό σύνολο προσθέτοντας πως η ΝΔ «δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να στερήσει από τους Βορειοελλαδίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου εδώ και 20 χρόνια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1