Δευτέρα, 21 Οκτ.
19oC Αθήνα

Διαδικτυακό ψήφισμα για την απομάκρυνση των ναρκωτικών από το Πεδίον του Άρεως

Διαδικτυακό ψήφισμα για την απομάκρυνση των ναρκωτικών από το Πεδίον του Άρεως

Το Πεδίο του Άρεως, μια από τις ωραιότερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, ένας μοναδικός πνεύμονας πρασίνου για όλη την πρωτεύουσα, μεταβάλλεται τα τελευταία χρόνια με την ανοχή των Αρχών σε χώρο πώλησης και διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και εγκληματικότητας.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι αναγκάζονται να κλειστούν στα σπίτια τους μόλις νυχτώνει και να ζουν πίσω από κάγκελα και σιδεριές. Κάθε μέρα, σημειώνουν οι κάτοικοι, “γινόμαστε έντρομοι θεατές της αγοραπωλησίας και χρήσης ουσιών εξαθλίωσης που συνοδεύονται από αιματηρές συμπλοκές συμμοριών.
Ηλικιωμένοι και παιδιά στερούνται ξέγνοιαστους περιπάτους και παιχνίδι στις παιδικές χαρές του Πάρκου.

Οι πολυκατοικίες εγκαταλείπονται από τους απογοητευμένους ενοίκους και τα άδεια διαμερίσματα υποβαθμίζονται και γίνονται βορά στους επιτήδειους”. Μάλιστα, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως “καλεί όλους τους κατοίκους από τη Βικτώρια μέχρι του Γκύζη και από την Κυψέλη μέχρι τα Εξάρχεια, καλεί όλους τους ανθρώπους που αγάπησαν κάποτε το Πεδίον του Άρεως και πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα ένας χώρος φιλόξενος και ασφαλής για όλους, να υπογράψουν το διαδικτυακό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ένα αίτημα:  Να φύγει η πιάτσα ναρκωτικών από το Πεδίον του Άρεως.  Βάλτε τη διαδικτυακή σας υπογραφή στο link: https://goo.gl/SeKZi6

Ενώστε τις φωνές σας μαζί μας κατά των ναρκωτικών που διαλύουν ανθρώπους, οικογένειες, γειτονιές, τον ιστό που δένει την κοινωνία μας.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις