Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Προχωρά το πρότζεκτ του “Athens Alive” – Μέσα Μαΐου το τελικό πλάνο

Προχωρά το πρότζεκτ του “Athens Alive” – Μέσα Μαΐου το τελικό πλάνο

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του “Athens Alive”, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις για να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το “Athens Alive” που εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό διαβεβαιώνουν πως η κοινοπραξία για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχωρά απρόσκοπτα.

Η πλευρά του “Athens Alive” διαρρέει πως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφωνία ανάμεσα στην κοινοπραξία και την κυβέρνηση και πως όσες συζητήσεις πραγματοποιούνται, γίνονται για να βρεθεί η καλύτερη φόρμουλα κι έτσι να παρουσιαστεί το… ιδανικό πλάνο, το οποίο δεν θα κινδυνέψει από κάποια προσφυγή.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως στα μέσα Μαΐου οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο που θα είναι επικερδές για τους επενδυτές αλλά και το κράτος.

Στόχος είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το… τοπίο για το “Athens Alive” κι έτσι να γίνει και κίνηση για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις