Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Focus της Euroleague στον Σφαιρόπουλο! “Σκληρός και τίμιος”

Σφαιρόπουλος
ΦΩΤΟ youtube

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε για μια ακόμα χρονιά τον Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Euroleague και η διοργανώτρια έκανε… focus στον Έλληνα κόουτς και ζήτησε από τους παίκτες των “ερυθρόλευκων” να πουν λίγα λόγια για τον προπονητή τους.

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μίλησαν οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Τιλί και Μιλουτίνοφ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναφέρει: “Είναι σκληρός, αλλά και ειλικρινής απέναντί μας. Κάποιες φορές μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που λέει, αλλά είναι η αλήθεια”. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: “Προετοιμάζει και “δουλεύει” τα παιχνίδια πολύ καλά. Μας δίνει το 100% των πληροφοριών που χρειαζόμαστε πριν τα παιχνίδια”.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε για τον Έλληνα κόουτς: “Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί γι’ αυτόν τον οργανισμό, το ότι είμαστε σαν οικογένεια. Οι Έλληνες παίκτες που είμαστε εδώ για πολλά χρόνια νιώθουμε ότι αυτό είναι το σπίτι μας. Βλεπόμαστε μεταξύ μας περισσότερο από όσο βλέπουμε τις οικογένειές μας”.

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον χαμένο περσινό τελικό από την Φενέρμπαχτσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζουμε μία τόσο ποιοτική ομάδα με σπουδαίο προπονητή, μπροστά στον κόσμο της. Ήμασταν απογοητευμένοι που χάσαμε την ευκαιρία. Κάναμε την αυτοκριτική μας μετά από αυτόν τον τελικό και προσπαθήσαμε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλύτερη την επόμενη χρονιά».

Επίσης, στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σχετικά: “Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική για εμάς και πρέπει να την κρατήσουμε έτσι και στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην αλλάζεις πολύ την ομάδα και για λόγους τακτικής, αλλά και για να μην αλλοιώνεται η νοοτροπία νικητή που έχουμε”.

Το αφιέρωμα της Euroleague στον Σφαιρόπουλο έκλεισε με τον ίδιο, τον Σπανούλη και τον Μάντζαρη να εκφράζουν την ελπίδα τους πως ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο Final Four του Βελιγραδίου και τον Έλληνα γκαρντ να αναφέρει πως για τους “ερυθρόλευκους” θα είναι σαν να παίζουν στο “σπίτι” τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις