Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουλιμπαλί με Ατρόμητο! Μέσα Αποστολάκης κι Εμμανουηλίδης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουλιμπαλί με Ατρόμητο! Μέσα Αποστολάκης κι Εμμανουηλίδης
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο αύριο Κυριακή (14/4, 17:15) στη Λεωφόρο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ινσούα (τιμωρημένος) και Κουλιμπαλί που είναι τραυματίας.

Ο Μαρίνος Ουζυνίδης έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον Κυριακάτικο αγώνα(14/4, 17:15) του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Ινσούα που είναι τιμωρημένος και Κουλιμπαλί που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο αμυντικός από το Μάλι ήταν πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, αφού νιώθει κάποιες ενοχλήσεις από την Παρασκευή κι ακολουθεί θεραπεία. Φυσικά εκτός είναι και ο Άλτμαν που παραμένει στο Ισραήλ αλλά και ο Μπουζούκης που έχει χτυπήσει στο γόνατο όπως επίσης και οι Πίσπας, Κουντουριώτης, Μαυρομάτης και Θεοχάρης.

Πρώτη φορά στην αποστολή

Στην αποστολή των “πράσινων” για πρώτη φορά βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης, γιος του Στράτου και σίγουρα ξεχωρίζει η συμμετοχή του σε αυτή. Παράλληλα σε αυτή είναι και ο 17χρονος Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος έχει βρεθεί και άλλες φορές στη διάρκεια της σεζόν μέσα σε αυτή.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” αποτελείται από τους: Διούδη, Βλαχοδήμο, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς, Εμμανουηλίδη, Μυστακίδη, Λουτσιάνο, Αποστολάκη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις