Τετάρτη, 21 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: “Τελικός”! Break ή… σπίτι του

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παίζει τα… ρέστα του! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα τα δώσει όλα για το break στην έδρα της Ζαλγκίρις (20:00, NewsIt.gr, Novasports2), κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου μέσα στο ΣΕΦ.

Ματς – τελικός για τον Ολυμπιακό απόψε το βράδυ στην κατάμεστη “Ζαλγκίριο Αρίνα”. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, στο game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague και θέλουν μόνο νίκη, για να μην πουν “αντίο” στο Final Four του Βελιγραδίου.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/989399409615130624

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο πρώτο της ματς στο Κάουνας και πλέον βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο. Το “διπλό” είναι… μονόδρομος, έτσι ώστε η σειρά να πάει στο 2-2 και η πρόκριση να παιχτεί στο ΣΕΦ.

Τα… εσωτερικά “εμπόδια” δεν έχουν εξαφανιστεί, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για να παίξει, θα πρέπει να… σφίξει και πάλι τα δόντια. Την ίδια στιγμή, οι Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου, Μπόγρης και Στρέλνιεκς θα αγωνιστούν έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα και χωρίς να είναι σε καλή κατάσταση.

Αυτή, θα είναι η δέκατη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Κάουνας, με τον Ολυμπιακό να μετρά πέντε νίκες και τέσσερις ήττες.

Οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) θα είναι οι τρεις αποψινές “σφυρίχτρες”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις