Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το πρωί της Παρασκευής (27/4) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Από 17.196 εισιτήρια θα πάρουν τελικά οι δύο ομάδες για τους φιλάθλους τους.

Η Αστυνομία έκανε τελικά πίσω, έπειτα από αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να πάρουν περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Από 17.196 εισιτήρια θα πάρουν ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ

Η αρχική πρόταση της Αστυνομίας ήταν για 13.000 εισιτήρια, με τις ομάδες να αντιδρούν. Στη σημερινή (27/4) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, πρότεινε 15.200 εισιτήρια, με τους Θεσσαλονικείς, κατά κύριο λόγο, να αντιδρούν ξανά.

Τελικά,  η Αστυνομία συναίνεσε στο αίτημα των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 17.196 εισιτήρια, μιας και θα δοθεί ακόμα ένα κομμάτι της Θύρας 5 στους φίλους της ΑΕΚ και ένα κομμάτι της Θύρας 13 σε αυτούς του ΠΑΟΚ.

Η ώρα του τελικού

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δεύτερης σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:30.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις