Τρίτη, 23 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μέχρι και τα μούσια θα ξυρίσει! Πώς άλλαξε τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Λίγο καιρό πριν βρει τον έρωτα στα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθούσε τις συνήθειες ενός εργένη.

Ακόμα και στη διατροφή του ο πρίγκιπας Χάρι δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία. Απολάμβανε το fast food και του άρεσε πολύ να πίνει μπύρες. Κάτι που άλλαξε με την εισβολή της Μέγκαν Μαρκλ στη ζωή του.

Δεν είναι τυχαίο που και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε δημόσια ότι τώρα με τον γάμο του θα γλιτώσει από τις επιθέσεις του αδερφού του στο ψυγείο του.

Η αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες έχει φανεί έντονα στη σιλουέτα του. “Να είστε με ανθρώπους που ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής” είχε πει κάποτε η Μέγκαν Μαρκλ.

Και αν ο πρίγκιπας Χάρι δεν το έκανε από μόνος του, φρόντισε να ακολουθήσει τις οδηγίες της. Έτσι αποχαιρέτησε το fast food και άρχισε να απολαμβάνει πιο υγιεινές γεύσεις. Εκτός αυτού περιόρισε το ποτό και σταμάτησε το κάπνισμα.

Αποχαιρέτα τα ρούχα που χάνεις πρίγκιπα Χάρι

Δεν αρκούσε όμως η αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μπει και σε πρόγραμμα γυμναστικής διαφορετικό από αυτό που γνώριζε. Πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με το τρέξιμο και τις ασκήσεις στη γιόγκα.

Και μετά τη διατροφή και τη γυμναστική τι; Φυσικά το στιλ του πρίγκιπα Χάρι που μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγο καιρό. Η γκαρνταρόμπα του ανήκει στο παρελθόν και πλέον ακολουθεί επιλογές που περιλαμβάνουν σακάκια, chinos και κουστούμια.

Το ενδιαφέρον του για τα ρούχα ήταν τόσο ανύπαρκτο που κάποτε αποκαλύφθηκε ότι φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες Dunlop (3 ζευγάρια για 5 λίρες) σε εκδήλωση στο παλάτι του Saint James το 2015.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις