Τρίτη, 30 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με μια ημέρα καθυστέρηση ολοκληρώθηκε το Παναθηναϊκό – Ξάνθη, με το “τριφύλλι” να κλείνει τη χρονιά με ήττα (2-1) μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 τη Ξάνθη μέσα στη Λεωφόρο, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (06/05), αλλά λόγω κακοκαιρίας (έντονη βροχόπτωση) σταμάτησε στο 7’ λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ήττα τη χρονιά και πλέον ελπίζει σε διοικητική αλλαγή με τον Παϊρό Πιεμπονγκσαντ. Να αναφέρουμε πως στο “τριφύλλι” επιστράφηκαν οι τρεις από τους συνολικά εννέα βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί, λόγω των οφειλών στον Γενς Βέμερ.

Μετά την εξόφληση του Γερμανού ποδοσφαιριστή εντός της προθεσμίας των πέντε εργάσιμων ημερών, η Superleague ανακοίνωσε σήμερα (7/5) ότι το «τριφύλλι» παίρνει πίσω τους τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί με την απόφαση της 30ης Απριλίου.

Η αναμέτρηση δεν έχει ενδιαφέρον για τη Ξάνθη, αφού ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού και πήρε την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League (σ.σ. υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Ακρίτες).

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις