Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Ανατροπή στο έπαθλο

Survivor: Ανατροπή στο έπαθλο

Μία ακόμα αλλαγή αποφάσισαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και είναι σίγουρο ότι όσοι βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο θα βάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να είναι νικητές.

Αν και οι δύο νικητές των ατομικών αθλημάτων, ο Γιάννης Τσίλης και η Ντάρια Τουρόβνικ ήρθαν στην Ελλάδα για να συναντήσουν τους δικούς τους σύντομα θα δοθεί η ευκαιρία και σε πολλούς ακόμα.

Όπως οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους έχουν αναφέρει, εκτός από το φαγητό αυτό που τους λείπει πολύ είναι οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και για αυτό και είναι σημαντικό να κερδίζουν στο «έπαθλο επικοινωνίας» ώστε να μπορούν να επικοινωνούν έστω και με γραπτά μηνύματα μαζί τους. Σίγουρα λοιπόν η ανατροπή στο συγκεκριμένο έπαθλο θα τους ευχαριστήσει πολύ και αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες για να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο «έπαθλο επικοινωνίας» ο Σάκης Τανιμανίδης θα τους ανακοινώσει πως η ομάδα που θα κερδίσει θα συναντήσει τους αγαπημένους τους από κοντά. Έτσι  στον Άγιο Δομίνικο λοιπόν θα βρεθούν τα πολύ στενά πρόσωπα των νικητών του επάθλου για να περάσουν μαζί τους λίγη ώρα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρώτη επιλογή των ανθρώπων της παραγωγής είναι να ταξιδέψουν οι σύντροφοι των διαγωνιζομένων.

Λογικά λοιπόν αναμένεται ότι οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν όλες τις δυνάμεις στον αγώνα για να κερδίσουν το συγκεκριμένο έπαθλο επικοινωνίας και να μπορέσουν να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις