Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

Στόρμι Ντάνιελς: Δεν θέλω να ντροπιάσω τον Τραμπ για το μέγεθος

Στόρμι Ντάνιελς

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς στο Penthouse κυκλοφόρησε και δεν κρύβει τίποτα για τα ραντεβού της με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Η Στόρμι Ντάνιελς μιλά για τα μαλλιά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που τόσος ντόρος έχει γίνει. Είπε ότι διαπίστωσε πως τα μαλλιά του είναι αληθινά και πως όταν έκαναν σεξ έμοιαζε με μεθυσμένο παπαγάλο.

“Και το πέος του δεν είναι μεγάλο;” τη ρώτησαν και απάντησε “ναι”. Δεν μπήκε όμως σε περισσότερες λεπτομέρειες. “Δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν”. Ο δημοσιογράφος επέμεινε αν ήταν σαν τα δάχτυλά του.

Η νέα εξασέλιδη συνέντευξή της στο Penthouse έρχεται να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο στον Ντόναλντ Τραμπ. Πόζαρε ημίγυμνη έχοντας τυλιγμένη την αμερικανική σημαία στο σώμα της.

Γιατί η Στόρμι Ντάνιελς μίλησε για τον Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς αναφέρει ότι δεν είχε ποτέ την πρόθεση να μιλήσει για τη σχέση τους. Αυτό έγινε όταν αναφέρθηκε ότι πήρε 130.000 δολάρια τον Οκτώβριο του 2016 από τον Μάικλ Κόεν για να της κλείσουν το στόμα.

Κλήθηκε να μιλήσει όταν ο Μάικλ Κόεν επιβεβαίωσε το χρηματικό ποσό αλλά δεν επιβεβαίωσε ότι είχε συναντήσει ή ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ. “Για μισό λεπτό. Δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω το στόμα μου; Και εσύ μπορείς να το ανοίξεις, να πεις ψέματα και να μου αποκαλείς όπως θέλεις; Αρκετά και άντε γ@@@. Θα παλέψω”.

Η συνέντευξη έγινε τον Μάρτιο μετά την προβολή της συνέντευξής της στο 60 Minutes τον Μάρτιο. Αντέδρασε έντονα όταν είδε πλάνα της εκπομπής. Υποστήριξε ότι η μακιγιέζ σαμπόταρε την εμφάνισή της. “Με έκανε να φαίνομαι άσχημη. Είπα στον Anderson να με αφήσει να βάλω μόνο το makeup και να έχω τη μακιγιέζ μου. Μόνο αυτό ακούω. Ξέρεις ποιος χρειάζεται προστασία; Αυτή η μακιγιέζ όταν την πιάσω στα χέρια μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις