Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εφορία – “Αφιερωμένη στα θύματα του καπιταλισμού”!

Βόλος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εφορία – “Αφιερωμένη στα θύματα του καπιταλισμού”!

H εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Εφορία της Ν. Ιωνίας, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν μπιτόνια βενζίνης με δυναμίτη στην είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία. Στις 07.00 το πρωί οι υπάλληλοι της ΔΟΥ που πήγαν για δουλειά, αντίκρισαν μαυρισμένη την είσοδο της εφορίας, ενώ στον εσωτερικό χώρο υπήρχε δυσάρεστη μυρωδιά.

Στο σημείο μετέβησαν όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα καμένο – λιωμένο πλαστικό μπιτόνι και ακόμη ένα κοντά στο πρώτο μισοκαμένο, ενώ από την επίθεση είχε μαυρίσει από τον καπνό η είσοδος της Εφορίας.

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την επίθεση έχει αναλάβει το Συγκρουσιακό Αναρχικό Μέτωπο Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Μάη τοποθετήσαμε μπιτόνια βενζίνης μαζί με δυναμίτη στην είσοδο της εφορίας Ν. Ιωνίας Βόλου.

Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους νεκρούς της τάξης μας, που πέθαναν μέσα στα εργοστάσια-κάτεργα του καπιταλισμού για να πλουτίσουν τα αφεντικά αυτού του κόσμου και σε όλους τους εξεγερμένους αντιστεκόμενους που όρθωσαν τα στήθη τους απέναντι στην κρατική καταστολή για έναν κόσμο κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας. Ζήτω η αναρχία, προετοιμάζοντας την κοινωνική επανάσταση
Συγκρουσιακό Αναρχικό Μέτωπο Βόλου»

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις